• DOLAR
    %0,32
  • EURO
    %0,42
  • ALTIN
    %1,60
  • BIST
    %-0,19
Başkan Görgel: “Dulkadiroğlu’nda Yol Yenilemelerimiz Devam Ediyor”

Başkan Görgel: “Dulkadiroğlu’nda Yol Yenilemelerimiz Devam Ediyor”

Dulkadiroğlu Vezir Hoca Bulvarı’nda Bakım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu ilçesinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Görgel, “Dulkadiroğlu ilçemizde; Vezir Hoca Bulvarı, Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi ve diğer ana arterlerde toplam 20 kilometrelik yolun ulaşımını iyileştiriyoruz. Ayrıca, ilçemizde 20 bin metrekare kilit parke çalışmamız devam ediyor. İlk etap çalışmalarımızın maliyeti 30 milyon TL” dedi.

Depremin Etkilerini Ortadan Kaldırıyoruz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından Dulkadiroğlu ilçesinde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Vezir Hoca Bulvarı’nda yürütülen asfalt bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Görgel, çalışmaları yerinde inceleyerek son durumu değerlendirdi.

Yatırımlar Aralıksız Devam Ediyor

Başkan Fırat Görgel, “Dulkadiroğlu ilçemizde asfalt çalışmalarımızı başlattık. İlçemizde yıkımlar fazla olduğu için bazı zorluklarla karşılaşıyoruz. Buna rağmen, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vezir Hoca Bulvarı, Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi ve diğer caddelerimizde toplam 20 kilometrelik güzergahı sıcak asfaltla tamir ediyoruz. Depremin etkilerini ortadan kaldırdıktan sonra, daha kapsamlı çalışmalara başlayacağız. Ayrıca, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde 20 bin metrekarelik parke imalatlarımız devam ediyor. Dulkadiroğlu’nda gerçekleştirdiğimiz bu yatırımların toplam maliyeti 30 milyon TL. Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşaması için şehrimizin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM