• DOLAR
    %0,12
  • EURO
    %0,14
  • ALTIN
    %1,19
  • BIST
    %2,26
Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçelerinde Ulaşım Standardını Artırmak İçin Sahada

Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçelerinde Ulaşım Standardını Artırmak İçin Sahada

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin, Elbistan ve Ekinözü ilçelerinde yerleşim yerlerinin ulaşım altyapısını iyileştirmek amacıyla yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde sürdürülen bu yatırımlar, vatandaşlara daha konforlu ulaşım imkânı sağlamak için kesintisiz bir şekilde sürdürülüyor.

Afşin’deki Çalışmalar

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından Afşin Asri Mezarlığı’nda yürütülen kilit parke imalatları tamamlandı. Mezarlık içerisindeki ana ve ara yollar, toplam 6 bin metrekare kilit parke ve bordürle kaplandı. Mezarlıkta tamamlanan çalışmaların ardından, Afşin’de Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yeni yürüyüş yollarının imalatına başlandı. Bu yoğun çalışmalar, caddeye yeni yürüyüş yolları kazandırmayı amaçlıyor.

Elbistan ve Ekinözü’ndeki Çalışmalar

Elbistan’da, Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından İncecik Mahallesi’ne ulaşım sağlayan arterde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Deforme olduğu için ulaşımda sorun teşkil eden kısımlar, sıcak asfaltla tamir ediliyor. Ekinözü ilçesinde ise Alişar, Gaziler, Ataköy, Kürtül, Anbar ve Demirlik mahalle yollarında bakım, onarım ve şarampol temizliği çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinin Açıklamaları

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, şehrin kuzey ilçelerinden Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ta ulaşım ağının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için yatırımların artarak devam ettiği belirtildi. Bu çalışmalarla bölge halkına daha iyi ulaşım hizmetleri sunulması hedefleniyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM