• DOLAR
    %0,32
  • EURO
    %0,42
  • ALTIN
    %1,60
  • BIST
    %-0,19
Milletvekili Tuba Köksal’dan Kadın Muhtarlara Anlamlı Destek Ziyareti

Milletvekili Tuba Köksal’dan Kadın Muhtarlara Anlamlı Destek Ziyareti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, Mahalli İdareler Seçimleri’nde göreve seçilen kadın muhtarları ziyaret ederek taleplerini dinledi ve istişarelerde bulundu. Köksal, “Kadınlarımızın dokunduğu mahallelerimiz, diğer mahallelerimize örnek olacak” dedi.

Dr. Tuba Köksal, 31 Mart seçimlerinde göreve seçilen 11 kadın muhtarın İstasyon, Ertuğrul Gazi, Vadi, Tekerek, Yirmiikigün, Maarif ve Selçuklu mahallelerini ziyaret etti. Bu ziyaretlerde Köksal’a, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Kaçamaz ve Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Harika Fatma Açıksarı eşlik etti.

Milletvekili Tuba Köksal Kadın Muhtarlardan Sorunları ve Talepleri Dinledi

Köksal, ziyaretlerde kadın muhtarların çalışmalarını ve karşılaştıkları sorunları dinledi. Muhtarlar, eğitim, sağlık, altyapı gibi konulardaki taleplerini ilettiler. Köksal, kadın muhtarların sorunlarına kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, “Kadınların yerel yönetimlerde daha aktif rol alması, toplumun tüm kesimlerine daha hızlı ve etkili hizmet götürülmesini sağlayacaktır. Bu bağlamda kadın muhtarlarımızın taleplerini dikkate alarak gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

Kadın Muhtarların Örnek Rolü

Kadın muhtarların görev yaptığı mahallelerin diğer mahallelere örnek olacağına inanan Köksal, kadın muhtarların çoklu düşünme yetenekleriyle mahallelerini güzelleştireceğini belirtti. Kadınların deprem gibi zorlu süreçlerde gösterdikleri cesaretin, onların muhtarlık görevlerinde de başarılı olmalarını sağlayacağını vurguladı.

Köksal, kadın muhtarlarla düzenli olarak bir araya geleceğini ve onların yanında olmaya devam edeceğini ifade etti. Ziyaretler, karşılıklı fikir alışverişleri ve çözüm önerileri ile son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM